Uitdaging: Flexibiliteit van personele inzet

De digitalisering die de financiële markt de laatste jaren doormaakt heeft ervoor gezorgd dat flexibiliteit van personele inzet steeds belangrijker wordt. Het vinden van een partner die zeer flexibel kan leveren op die momenten dat het ons uitkomt kan hierbij een uitdaging zijn. Via een accountmanager zijn wij in contact gekomen met Aethon en dat klikte meteen goed.

Irene Toussain:

Ik geef Aethon een

8,5

Daarom kies ik voor Aethon

Aethon biedt ons de mogelijkheid om snel en kort mensen in te schakelen en daar word ik erg enthousiast van. Waar ik bij andere uitzendbureaus vast zit aan minimaal af te nemen uren, biedt Aethon mij de vrijheid om mensen in te zetten op die momenten dat het ons echt uitkomt. Daarnaast merk ik dat de medewerkers van Aethon, mede ingegeven door het opleidingsniveau, zaken snel oppakken. Wij hebben Aethon in eerste instantie ingeschakeld om twee zomermaanden te overbruggen. Dit is erg goed bevallen en we hebben daarom ook besloten om één van de medewerkers voor langere tijd aan te houden. 

Resultaat: Snelheid en gevoel van samen bouwen

De komst van Aethon heeft ons echt door de zomer heen geholpen. De snelheid waarmee Aethon schakelt is uniek en door de manier waarop Aethon met ons meedenkt hebben wij echt het gevoel van ‘samen bouwen’. De mogelijkheid om snel en kort mensen in te schakelen op die momenten dat wij dat nodig hebben voelt uniek en hebben wij niet eerder gezien in de financiële markt. Ik zou Aethon dan ook aanbevelen om haar betrokkenheid en de flexibiliteit die zij biedt. Het is een meedenkende partner die ons voorziet van een zeer flexibele schil van jonge en enthousiaste medewerkers die hun handen echt uit de mouwen steken.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Irene Toussain naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder