Flexibel Inzetbaar

Medewerkers zijn inzetbaar zonder verplichtingen

Flexibel Inzetbaar

Chauffeurskaart

Aethon verzorgt de opleiding van haar chauffeurs

Chauffeurskaart

studenten en professionals

Direct talenten inzetten bij uw bedrijf

studenten en professionals

Zorg- en Contractvervoer

Vervoer mag geen extra zorg zijn voor zorgbehoevende cliënten. Aethon levert daarom medewerkers voor het contract- en zorgvervoer. We werken samen met diverse grote opdrachtgevers, waarbij wij onze talenten niet alleen inzetten als vooraf opgeleide chauffeur, maar bijvoorbeeld ook als planner, centralist, telefonist of administratieve kracht. 

Onze talenten zijn inzetbaar als:

  • Chauffeur voor regiovervoer
  • Chauffeur voor leerlingenvervoer
  • Administratief medewerker
  • Centralist
  • Telefonist
  • Planner

Talent in goede banen leiden is voor ons meer dan een merkbelofte. Het zit in ons bloed, in ons DNA. Vanuit haar historie en ervaring in de zorgsector zet Aethon zich ook in voor de mobiliteit van de hulpbehoevende burger, zoals ouderen of gehandicapten.

Tevens worden er dagelijks honderden leerlingen door Aethon chauffeurs van en naar het speciaal onderwijs gebracht. Dit doen wij niet alleen met studenten, maar ook met professionals die wij veelal vanuit een uitkeringssituatie dichter bij de arbeidsmarkt brengen en opnieuw aan een baan helpen. Op verschillende manieren doen wij graag iets terug voor de maatschappij. Zo leiden wij ons talent in goede banen.

 

Aethon

Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen talent uit, leiden op en bieden de leukste (bij)banen. We kennen en begrijpen onze klanten en vullen elke dag opnieuw hun vaste formatie aan met onze flexibel inzetbare en startklare studenten en young professionals.

Bel mij terug

Ingrid Middelkoop

Ik vertel u graag meer over onze dienstverlening en flexibel inzetbare medewerkers.

Ingrid Middelkoop
Business Developer