Chauffeurskaart

Aethon verzorgt de opleiding van haar chauffeurs

Chauffeurskaart

Flexibel Inzetbaar

Medewerkers zijn inzetbaar zonder verplichtingen

Flexibel Inzetbaar

studenten en professionals

Direct talenten inzetten bij uw bedrijf

studenten en professionals

Ontzorgen SROI Verplichting

Vanuit onze jarenlange samenwerking met verschillende grote vervoerders hebben wij een dienstverlening ontwikkeld, waarbij wij tevens kunnen ontzorgen bij hun Social Return on Investment (SROI) verplichting.

Waar vervoerders zich liever richten op hun vervoer en het neerzetten van de beste dienstverlening, wordt vaak ervaren dat de SROI verplichting zeer arbeidsintensief is. Voor Aethon is dit onderdeel van haar core business. Dit is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Onze organisatie staat klaar om u te helpen.

Aethon heeft samenwerkingsverbanden met verschillende gemeenten en landelijke uitkeringsinstanties. Zo hebben wij onder andere een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Amsterdam en met het UWV, zodat wij niet alleen de vervoerders in onze hoofdstad, maar vervoerders in heel Nederland van dienst kunnen zijn. Om gunstige voorwaarden te realiseren voor zowel opdrachtgever als medewerker, heeft Aethon een zorgvuldige samenstelling gemaakt van onder andere contractvormen, opleidingen en cao’s.

De combinatie van onze flexibele schil én het onze SROI dienstverlening leveren u een kostenbesparend resultaat op. Bent u benieuwd hoe wij dit voor u kunnen realiseren? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee uur contact met u op.

Bel mij terug

Ingrid Middelkoop

Ik vertel u graag meer over onze dienstverlening en flexibel inzetbare medewerkers.

Ingrid Middelkoop
Business Developer

Aethon, Talent in goede banen

Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen talent uit, leiden op en bieden de leukste (bij)banen. We kennen en begrijpen onze klanten en vullen elke dag opnieuw hun vaste formatie aan met onze flexibel inzetbare en startklare studenten en young professionals.