Jouw uitdaging

Geef mensen de zorg die ze verdienen
Ben jij een sociaal, écht geïnteresseerd in je medemens én een zorgzaam type? Dan is dit jouw kans om hier iets mee te doen!

Aethon verbindt studenten met een zorghart aan leuk en betekenisvol werk in de ouderenzorg. Zo draag jij je steentje bij aan een betere wereld. Met jouw zorgzaamheid, enthousiasme en energie maak jij elke dag het verschil in het leven van bewoners en cliënten.

Wat ga je precies doen?
Door middel van het behalen van een certificaat krijg jij de mogelijkheid om zorg te bieden aan ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen. Je helpt hen bij alledaagse zaken, zoals de persoonlijke verzorging en maakt daar waar nodig gebruik van tilliften. Je kunt gaan werken met ouderen met een psychogeriatrische aandoening (denk hierbij bijvoorbeeld aan dementie of alzheimer) en doet ervaring op in cliëntcontact. Naast het verlenen van basiszorg leer je ook meer over medicatieveiligheid en behaal je een certificaat om medicatie te delen.

Waar ga je aan de slag?
Jij kunt in verschillende zorginstellingen bij jou in de buurt worden ingezet. Maar we proberen je zoveel mogelijk in hetzelfde team in te delen, zodat je de bewoners en je collega’s goed leert kennen. Brabant is groot! We hebben volop mogelijkheden in de regio Breda en Roosendaal maar ook in Oost-Brabant kun je aan de slag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Eindhoven en omstreken. 

Jouw talent

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent 16 uur per week beschikbaar (waarvan je 8-12 uur kunt werken) verdeeld over minimaal 2 diensten. Flexibel in te plannen door middel van een app waarin je zelf je beschikbaarheid doorgeeft;
  • Je volgt een zorg gerelateerde of sociale opleiding op minimaal MBO niveau 4, HBO-, of WO-niveau.
  • Je staat stevig in je schoenen, bent geduldig maar geeft ook goed je grenzen aan.
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van aanpakken.