Jouw uitdaging

Ben jij klantgericht en vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken, dan is dit de functie die bij je past.

Binnen afdeling Verhuur ben jij met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces van sociale huurwoningen binnen de woningcorporatie. Samen zorgen jullie ervoor dat zowel de woningcorporatie als de huurder tevreden is. Als verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor je eigen woningen, waardoor je naast werkzaamheden op kantoor veel buiten de deur bent voor bijvoorbeeld de bezichtigen. Jij zorgt ervoor dat er zo min mogelijk leegstand is en bent zo verantwoordelijk voor het bepalen van de gewenste aanbiedstrategie van vrijkomende woningen.

Je hebt contact met organisaties en instellingen over het beschikbaar stellen en verhuren van woonruimte aan bijzondere doelgroepen. Mocht een woning eerst verhuurklaar gemaakt moeten worden voordat de nieuwe huurder de woning kan betrekken, schakel jij met je interne collega’s van vastgoed om dit zo snel mogelijk te organiseren.
 

Jouw talent

  • Je hebt minimaal een jaar ervaring binnen verhuur
  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Je bent flexibel en gaat een uitdaging uit de weg