Jouw uitdaging

Ben jij zorgzaam en sta je altijd klaar voor jouw medemens? Volg je een zorg gerelateerde of sociale studie en wil jij relevante werkervaring opdoen? Dan is dit jouw kans!

Wij verbinden gedreven zorgstudenten met een zorghart aan betekenisvol werk. Zet jouw zorgzaamheid, enthousiasme en energie in en maak elke dag het verschil in het leven van bewoners en cliënten. Zo draag jij je steentje bij aan een betere wereld. 

Wat je gaat doen
Je krijgt een training op maat, afhankelijk van jouw studie en ervaring en gaat vervolgens zorg bieden aan mensen die dit niet meer zelfstandig kunnen.

Je helpt bij algemeen dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen en aankleden en gebruikt transfers. Wil jij nóg meer verantwoordelijkheid? Ook dat kan! Wij zetten jou, afhankelijk van jouw ervaring in, in verpleeg- en verzorgingstehuizen, de thuiszorg of de gehandicaptenzorg. Jij bepaalt zelf hoe uitdagend jouw baan is.

5 redenen om te solliciteren

  • Je verdient goed: tussen de €10 en €12 per uur
  • Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je werkt
  • Je hebt een uitdagende baan bij jou in de buurt
  • Je krijgt een waardevol certificaat waarmee je op een hoger niveau aan de slag gaat
  • Je versterkt je cv en onderscheid jezelf met werkervaring en trainingen

    Herken jij jezelf in bovenstaande punten en wil je werken in de zorg? Wacht niet langer. Laat jouw gegevens hier achter!