Jouw uitdaging

Wil jij jouw skills inzetten in de praktijk en ervaring op doen met de doelgroep waar jij in de toekomst mee kan gaan werken? Dan is dit jouw kans!

Soepel en pijnloos bewegen is belangrijk voor de kwaliteit van leven en het dagelijks functioneren. Ouderen zijn vaak niet meer in staat om, zelfstandig, optimaal te bewegen. Door hen te ondersteunen help je niet alleen een kwetsbare doelgroep, maar doe je direct relevante werkervaring op waarmee je nu al werkt aan je carrière.
 
Wat je gaat doen
Door onze aanvullende praktijktrainingen, gericht op jouw studie en ervaring, ga je zorg bieden aan mensen die dit niet meer zelfstandig kunnen. Je helpt hen bij de ADL (algemeen dagelijkse levensverrichtingen) en transfers. Je gaat werken met hulpbehoevende ouderen die naast de ADL, bijvoorbeeld ondersteuning nodig hebben bij hun revalidatieproces of het verliezen van hun motorische functies. Jij bepaalt zelf hoe uitdagend jouw baan is en of je door ontwikkelt naar een hoger niveau. Denk hierbij aan medicatie delen, wondverzorging en injecteren.
 
5 redenen om te solliciteren
  • Je verdient goed: tussen de €10 en €12 per uur 
  • Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je werkt 
  • Je hebt een uitdagende baan bij jou in de buurt
  • Je krijgt een waardevol certificaat waarmee je op een hoger niveau aan de slag gaat
  • Je versterkt je cv en onderscheid jezelf met werkervaring en trainingen
Herken jij jezelf in bovenstaande punten en wil je werken in de zorg? Wacht niet langer. Laat jouw gegevens hier achter!

Ontstijg jezelf.
Begin nu