Hallo, ik ben Melvin

Mijn naam is Melvin de Vries, ik ben 23 jaar oud. Ik ben momenteel afgestudeerd, en heb de opleiding Toezicht en Veiligheid MBO niveau 2 aan het ID College afgerond. Mijn hobby's: Ik noem mijzelf autoliefhebber, rijd graag auto en vind de techniek die erachter zit erg interessant. Verder ben ik elke donderdagavond te vinden op de Alphense bowlingbaan. Ik speel competitie bij de senioren. Daarnaast vind ik gamen met mijn broertje erg leuk (niet dat ik heel goed ben.) Ook lekker eten en stappen staat hoog op mijn lijstje, waarbij ik de grotere dance-feesten niet uit de weg ga.

Melvin de Vries:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Een oud collega vertelde mij over Aethon en zijn werkzaamheden. Nu doe ik ook chauffeurswerk en na ruim 2 jaar verder te zijn, heb ik het nog steeds naar mijn zin! Ik werk op Schiphol en geen dag is hetzelfde! Dit komt mede door de diversiteit van het vervoer (zakelijk vervoer tot aanvullend openbaar vervoer). Je hebt iedere dag andere mensen aan boord met een eigen bestemming. Ook vervoer je mensen met een beperking die afhankelijk zijn van een taxi. Soms reis je af naar het Noorden van Nederland, en zo zit je in Maastricht! Het is een hectische drukke baan met veel verantwoording. Dit is voor mijzelf een uitdaging die ik niet uit de weg ga!

Zo combineer ik werk en vrije tijd

Het prettige aan het Aethon systeem is, dat jezelf kan aangeven wanneer en hoeveel gewenste uren je kan en wilt werken. Dit werkt erg prettig zodat er ruimte is voor andere dingen. Zo blijft er genoeg tijd over om af te spreken met mijn vrienden. Ik geef Aethon een 8 als rapportcijfer! Dit mede doordat er goede en duidelijke communicatie is, en alles transparant is. Sindskort is er zelfs een app beschikbaar! Hoe handig is dat!? :) Een top team!

Meer weten over de carrière van Melvin?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer