Jouw uitdaging

Krijg jij energie van het succesvol ten uitvoer brengen van een project? Ben jij flexibel en heb je affiniteit met Bouwkunde? Lees dan snel verder!
 
Binnen het project verwerk je samen met je teamgenoten bouwkundige informatie op passende wijze. Een verantwoordelijke functie waarbij je veel verschillende objecten beoordeelt en vragen beantwoordt en advies geeft inzake deze objecten. Het is een afwisselende, doch administratieve job waarvoor je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent. 
 
JOUW DAG
Je werkt projectmatig, samen met je teamgenoten, om de hernieuwde wet- en regelgeving rondom WOZ-waarde operationeel te maken binnen de gemeenten. Op dit moment is de WOZ-waarde van een woning vastgelegd in kubieke meters, maar dit moet omgezet worden naar vierkante meters. Omrekenen, emzetten en het beoordelen van verschillende objecten behoort dan ook tot je dagelijkse werkzaamheden. De administratieve vastlegging van de omzetting moet secuur en volgens NEN-richtlijnen gebeuren, en hiervoor volg je dan ook een cursus. 
 
Met jouw collega’s draag je met dit project bij aan de excellente dienstverlening binnen een veranderende en steeds complexere omgeving. Met elkaar slagen jullie erin om alle veranderingen samen te laten gaan met aandacht voor het proces.
 
Je onderscheidt je door jouw bouwkundige skills en inzichten en bent administratief vaardig. Je hebt een proactieve houding, zowel richting de burger als de (interne) klant.

Jouw talent

  • Je volgt een (deeltijd) studie of bent afgestudeerd op hbo- of wo- niveau (bouwkundige opleiding is een pre);
  • Je bent wekelijks minimaal 16 uur beschikbaar, op doordeweekse dagen (tussen 08.00-17.30);
  • Je bent bereid om maximaal een uur te reizen voor je werk;
  • Je bent een echte teamplayer en bezit een hands-on mentaliteit;
  • Het bezitten van goede communicatieve vaardigheden is een pré;
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.