Hi, ik ben Marc

Ik ben Marc Brouwers, 23 jaar en woon in Heteren. Naast mijn bijbaan bij Aethon studeer ik Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik ga graag op stap met mijn vrienden en in mijn vrije tijd doe ik veel aan sport. Naast mijn sport maak ik ook graag muziek, ik speel onder andere gitaar. Ik houd ook van reizen naast mijn studie en als ik thuis ben lees ik graag of kijk ik naar een goede serie. 

Marc Brouwers:

Ik geef Aethon een

7

Wat ik doe

Ik werk momenteel als verzorgende niveau 3 bij BrabantZorg. Het is een baan waarin ik op een heel andere manier ervaring kan opdoen in de zorg, wat later als arts waardevol kan zijn. Zo kom ik erachter hoe het is om aan de andere kant te staan. Daarnaast is het contact met veel verschillende mensen en collega's over het algemeen erg leuk.

Zo combineer ik werk en studie

Op het moment ligt mijn studie even stil, dus ik ben nu veel beschikbaar. Als ik in januari mijn studie weer heb opgepakt zal mijn beschikbaarheid minder worden, maar daar zal vast wel een weg in te vinden zijn. Aethon heeft mij een opleiding gegeven om diverse verpleegkundige handelingen te mogen uitvoeren en geeft mij daarbij de kans om op verschillende locaties mijn werkzaamheden als verzorgende uit te oefenen.

Meer weten over de carrière van Marc?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer