VOOR HET ALLERBESTE RESULTAAT
De zorg is altijd in beweging: de werkdruk, vergrijzing en aanwas van jong talent zijn veelbesproken thema’s. Het creëren van een optimale formatie is dan ook een uitdaging.  Onze gekwalificeerde en gedreven professionals gaan graag bij u aan de slag. Niet alleen tijdens perioden van langdurige ziekte of zwangerschapsverlof, maar ook ter ondersteuning totdat uw vacatures zijn ingevuld.

Als aanmoedigers van talent, leiden we ze op en dagen we ze uit. Zo verbinden we professionals duurzaam aan de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de GGZ. Wij werken samen met u naar uw optimale formatie.

Optimale formatie

DE FRISSE BLIK VAN ONZE PROFESSIONALS
Onze professionals zijn gekwalificeerde verzorgenden, verpleegkundigen en trainees die zich ontwikkelen naar verpleegkundigen op hbo+ niveau.

De toegevoegde waarde van onze professionals:

  • Kwaliteit: door continue ontwikkeling via onze Aecademy
  • Kennis-niveau: frisse kritische kijk op processen en kwaliteit
  • Kennisdeling: toegang tot het landelijke netwerk van onze professionals
  • Verbinding: tussen werkvloer en management

OPLEIDEN IS DE SLEUTEL TOT SUCCES
Wij enthousiasmeren, begeleiden en inspireren onze professionals. Tijdens hun carrière en bij projecten. Ze hebben toegang tot onze Aethon Aecademy. Hier kunnen ze verschillende post-hbo opleidingstrajecten volgen. Deze trajecten zijn in samenwerking met Brederode Hogeschool op maat gemaakt voor het werken binnen de zorg.

  • Modulair opleidingsprogramma
    Via verschillende masterclasses kunnen onze professionals zich specialiseren. Er zijn vier hoofdthema’s: vakinhoudelijke ontwikkeling, de ouderenzorg, GGZ en persoonlijke ontwikkeling.
  • Traineeship Verpleegkunde
    Geaccrediteerde post-hbo opleiding van 2 jaar waarin onze trainees worden opgeleid tot hbo+ niveau. De opleiding kent drie hoofdthema’s: kwaliteit van de zorg, organisatie van de zorg en persoonlijke ontwikkeling.

MAAK EEN AFSPRAAK
Wilt u meer weten over hoe wij uw formatie kunnen ondersteunen?

Laat uw gegevens achter