Hi, ik ben Amber

Ik ben Amber Garritsen, 21 jaar oud en student Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In mijn vrije tijd houd ik van wedstrijdzwemmen, koken, uitgaan en reizen. Naast mijn studie werk ik bij Aethon. Aethon biedt mij een flexibele baan in mijn omgeving. Ik kan zelf aangeven wanneer ik wil werken, waardoor ik mijn hobby's kan behouden. Bovendien geeft Aethon mij de mogelijkheid om naast de alledaagse verzorging ook verpleegtechnische handelingen te mogen uitvoeren.

Amber Garritsen:

Ik geef Aethon een

10

Wat ik doe

Ik werk als verzorgende niveau 3 bij een zorginstelling bij mij in de buurt. De leuke dingen aan mijn baan, is het directe contact met de cliënten die je verzorgt. Daarbij geeft de grote waardering van deze cliënten een extra dimensie aan het werk. Naast de algemene zorg geeft het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen extra praktijkervaring die later goed van pas kunnen komen in mijn verdere loopbaan. Het is fijn om een studiegerelateerde bijbaan te hebben en écht te werken aan je CV.

Zo combineer ik werk en studie

Momenteel moet ik wachten tot ik met mijn coschappen mag beginnen, waardoor ik alle tijd aan mijn werk kan besteden. Maar als je wel veel tijd aan je studie moet spenderen, dan is het fijne aan werken voor Aethon dat je heel flexibel je beschikbaarheid kunt doorgeven en diensten worden afgestemd op basis van jouw beschikbaarheid. Ik ben dan ook erg tevreden over mijn baan bij Aethon en geef mijn baan dan ook een welverdiende 10!

Meer weten over de carrière van Amber?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer