DOOR AETHON-TRAINEESHIP NU SPECIALIST
Via het Aethon-traineeship ‘Young Professional Publiek & Identiteit’ ben ik BRP-specialist geworden bij de gemeente Schiedam. Wij doen huisbezoeken als we vermoeden dat de bewoning niet klopt met de Basisregistratie Personen (BRP). Om zoveel mogelijk informatie te verzamelen doen we grondig vooronderzoek. Ook zetten we integrale acties op met instanties zoals politie, Belastingdienst en netbeheerder Stedin.

Ik wil mensen helpen. En dat lukt in dit werk erg goed.
Amina Faouzi, professional en BRP-specialist

LEUK EN SPANNEND WERK
Ik heb het heel erg naar mijn zin en ik ga met veel plezier naar mijn werk. De spanning is geweldig en het is heel leerzaam om zo nauw met andere partijen samen te werken. Ik heb Sociaal Juridische Dienstverlening gestudeerd om mensen te helpen en te begeleiden bij hun weg terug naar de maatschappij. Dit werk past hier perfect bij. Door deze huisbezoeken ga je toch meer stilstaan bij het leven, ga je sneller relativeren.

VERSNELD KENNIS OPDOEN
Ik ben het traineeship ‘Young Professional Publiek & Identiteit’ gaan doen omdat ik mij wilde ontwikkelen en versneld mijn kennis wilde vergroten. Ik heb bewust voor dit traineeship gekozen omdat je bij vier verschillende afdelingen of organisaties ervaring opdoet. Samen met opleider Mariënburg plant Aethon daarnaast verschillende lesdagen, op vrijdagen en zaterdagen. De lesmodule BRP sluit natuurlijk uitstekend aan bij mijn huidige werkzaamheden. Ik kan het traineeship dan ook absoluut aanbevelen.