Hi, Ik ben Marli

Ik ben Marli van Boekel, 24 jaar oud en heb Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. In mijn vrije tijd houd ik van fitness, lezen en kijk ik graag series en films. Naast mijn studie werk ik voor Aethon. Aethon geeft mij de kans om werkervaring op te doen binnen de overheid, een werkomgeving waar je normaliter als student of starter vrij moeilijk binnenkomt. Door middel van een training die door Aethon wordt verzorgd, kan je goed voorbereid aan de slag. Daarnaast vind ik het fijn dat ik altijd in contact blijf met mijn regiomanager en met mijn vragen bij hem of haar terecht kan.

Marli:

Ik geef Aethon een

9

Wat ik doe

Ik heb de kans gekregen om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende woningcorporaties, en dit is mij erg goed bevallen. Je komt in contact met veel verschillende mensen, wat goed is voor je sociale en mondelinge vaardigheden. Daarbij variëren de vragen die je krijgt enorm, waardoor je snel bijleert en het werk afwisselend blijft. Ik ben niet alleen bij het KCC ingezet, maar heb bijvoorbeeld ook aan de klanttafel gezeten, kreeg administratieve klussen, en mocht zelfs een tijdje als woonconsulente aan de slag. Zo heb ik vele kanten van de organisaties leren kennen en blijft het werk interessant en uitdagend.

Zo combineer ik werk en studie

Ik ben begonnen met werken voor Aethon na mijn studie, maar als ik er eerder bekend mee was geweest had ik als student al gesolliciteerd. De combinatie van studeren en relevante werkervaring opdoen is ideaal. Omdat je ook alleen ochtenden of middagen kan werken is het goed met colleges te combineren. Voor mij is het echter ook erg goed bevallen om als pas-afgestudeerde aan de slag te gaan, omdat ik veel vrije tijd heb en zo erg flexibel ben. Als ik echter bijvoorbeeld één dag in de week vrij zou willen zijn kan dit ook, en als ik weet dat ik niet beschikbaar ben vul ik dit simpelweg in het online rooster in. 

Meer weten over de carrière van Marli?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer