Uitdaging: Snel schakelvermogen

Voorafgaand aan onze samenwerking met Aethon had ik al een aantal keer contact gehad met Christiaan van Putten, regiomanager bij Aethon. Christiaan maakt op mij een erg open en meedenkende indruk. Toen ik de afgelopen zomer te maken kreeg met een terminaal zieke collega heb ik zonder twijfel direct contact opgenomen met Aethon. Binnen anderhalf uur was er een vervangende medewerker geregeld. Zo snel schakelen heb ik niet eerder meegemaakt.

Gerard de Haan:

Ik geef Aethon een

9

Daarom kies ik voor Aethon

De medewerkers die Aethon levert zijn bijzonder energiek en pakken zaken snel op. Binnen hele korte tijd kunnen ze aan de slag als volwaardig medewerker. Het inwerken kost ons dus nauwelijks energie. Daarnaast zijn de medewerkers goed bekend met onze systemen, komen ze representatief voor de dag en kunnen ze gemakkelijk zelfstandig opereren. Onze samenwerking met Aethon gaat echt op alle fronten goed. Het is fijn om de zekerheid te hebben om bij een accuut probleem op een partij als Aethon te kunnen rekenen.

Resultaat: Bijzonder fijne samenwerking

Het fijne aan werken met Aethon is het meedenkend vermogen van het accountmanagement. Ik heb met Aethon een bijzonder fijne verstandhouding. Daarnaast zijn de kandidaten van Aethon, zoals ik eerder heb genoemd, erg zelfstandig en komen ze representatief voor de dag. Samen bij elkaar opgeteld kan ik voor onze samenwerking niet anders dan het rapportcijfer 9 geven!

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Gerard de Haan naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder