Uitdaging: Omgaan met de transitie in de zorg

Op het moment dat de transitie in de zorg begon te spelen, stond Hilverzorg voor de uitdaging om haar personele formatie af te bouwen en het deskundigheidsniveau van haar medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Er ontstond een steeds grotere vraag naar kwalitatieve medewerkers op niveau 3, 4 en 5. Mede door dit gegeven en een toenemend verloop gingen wij op zoek naar een aanvulling op onze eigen flexpool. Op basis van goede ervaringen bij een andere locatie zijn wij toen in contact gekomen met Aethon.

Ingrid Tromp:

Ik geef Aethon een

8

Daarom kies ik voor Aethon

Bij onze zoektocht naar een partner vonden wij het belangrijk dat we konden rekenen op vaste gezichten, maar wel met een zekere flexibiliteit. Aethon heeft speciaal voor ons een pool samengesteld van enthousiaste en gedreven studenten die door hun studie en een vooropleiding ingezet kunnen worden als zorgverlener op niveau 3. Het samenwerken met Aethon zorgt voor een frisse inbreng in onze organisatie. Medewerkers van Aethon zijn leergierig en bereid om hun handen uit de mouwen te steken. De jeugdigheid van de medewerkers heeft ook een positieve weerslag op de benadering van onze cliënten.

Resultaat: Vastigheid rondom onze cliënten

De komst van Aethon heeft ons door onze planningsproblemen heen geholpen. Met enkel onze eigen flexpool medewerkers was dit nooit gelukt. Daarnaast zorgt de vaste pool van medewerkers, die Aethon voor ons heeft geselecteerd, voor vastigheid rondom onze cliënten. Dit vinden wij belangrijk. Tenslotte is het tarief dat Aethon hanteert gunstig. Daarnaast levert Hilverzorg op deze manier ook een maatschappelijke positieve  bijdrage aan de beeldvorming bij jonge mensen over  het werken in de ouderenzorg. Daar zijn wij trots op. 

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Ingrid Tromp naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder