Uitdaging: Last minute levering

In onze stadwinkel werken wij met een verhouding van 70% vast en 30% flexibel inzetbaar personeel. Wij vinden het heel normaal dat je inhuurt om zo zeker te zijn dat je piekmomenten goed kunt aanpakken. Op dit moment zijn we bezig met het opzetten van een Drechtstedelijk Klant Contact Centrum (DKCC). Door op meerdere plekken open te zijn verruimen we de openingstijden. Daarnaast zijn we bezig met het optuigen van een goede front- en back office. Wij werken sinds 2012 samen met Aethon. We zochten een partner die ook last minute kan leveren en kozen voor Aethon.

Judith Heeswijk:

Ik geef Aethon een

8

Daarom kies ik voor Aethon

Aethon levert jonge frisse mensen. Jonge labradors noem ik ze wel eens. Het zijn serieuze kandidaten die zich snel ontwikkelen en snel kunnen schakelen. Aethon stopt ook veel effort in training. Het voelt als een goed partnership waarin wij ontzorgd worden. Met onze vaste contactpersoon en onze planners hebben we een plezierige relatie. We werken met een pool van 10 medewerkers en we hechten veel waarde aan kennisoverdracht. De medewerkers uit de pool kennen de Dordtse werkwijze en ons systeem, dat is prettig. Met weekupdates houden we elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en tips.

Resultaat: Energie en frisse inbreng

We zijn in staat snel te reageren op piek- en uitvalmomenten. Aethon levert in 97% van alle uitvragen en levert goede mensen: ze voldoen allemaal! Naast de energie die de medewerkers meebrengen profiteren we ook van de slimmigheidjes en de vragen die ze stellen. Kan het ook anders, dan horen we dat. Vaak zitten daar heel goed bedachte aanpassingen tussen.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Judith Heeswijk naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder