Uitdaging: Vormgeven van onze klantenservice

Elan wonen had tot voor kort geen klantenservice. Er bestond een sterke wens om alle klantvragen, op welke manier dan ook, op één centrale plek binnen te laten komen. Voorheen kwamen deze klantvragen versnipperd binnen op alle afdelingen, waardoor specialisten van hun kerntaken werden afgehouden en vragen niet altijd juist werden opgepakt. Er moest dus een klantenservice op poten worden gezet, die de onmisbare schakel zou vormen tussen klanten en collega’s, zodat alle eerstelijnsvragen op een eenduidige manier beantwoord konden worden. Mede dankzij Aethon heb ik deze klantenservice succesvol vorm kunnen geven.

Robert Vreeken:

Ik geef Aethon een

8

Daarom kies ik voor Aethon

Aethon biedt een dienstverlening die precies aansluit bij onze wensen en ideeën. De flexibiliteit die Aethon biedt is geweldig en de jonge en hoogopgeleide medewerkers van Aethon stralen hun enthousiasme af op onze vaste medewerkers. Aethon heeft het mogelijk gemaakt om een hele nieuwe afdeling op poten te zetten en biedt uitkomst bij uitval door ziekte, bij verlof en op drukke momenten. In eerste instantie werd de flexpool van Aethon primair benut om piekmomenten op onze klantenservice op te vangen. Tegenwoordig maken wij ook op structurele momenten gebruik van de inzet van Aethon medewerkers.

Resultaat: Structureel vangnet op piekmomenten

Aethon heeft het mogelijk gemaakt om een geheel nieuwe klantenservice op te zetten en biedt een vangnet op piek- en ziekmomenten. Doordat wij zelf weinig tijd hebben om vaste medewerkers goed in te werken, zorgt de inzet van Aethon medewerkers ervoor dat onze vaste medewerkers meer tijd overhouden om elkaar in te werken. Daarnaast zorgt de flexpool gedachte voor een welkome inbreng van ervaringen die medewerkers opdoen bij andere corporaties.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Robert Vreeken naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder