Uitdaging: Uitbreiden met een flexibele schil

Dudok wonen is een middelgrote woningcorporatie, maar onze afdelingen zijn net te klein om piekmomenten en uitval met onze vaste formatie op te vangen. Omdat Aethon-medewerkers al bij de informatiebalie werkten, wilde ik de vrijgekomen formatieplek bij het KCC ook praktisch en flexibel opvullen. Aethon was voor deze aanvulling de meest logische partner.

Maarsman:

Ik geef Aethon een

7

Daarom kies ik voor Aethon

Het samenwerken met Aethon bevalt ons goed. Ook toen later door verloop meer formatieruimte op ons KCC beschikbaar kwam, wilde ik dat we de gehele eerste lijn met Aethon-medewerkers zouden gaan bemensen. Dit werk moet gedaan worden door enthousiaste en energieke mensen. Met mensen die het werk ook echt leuk vinden. Aethon levert deze frisse aanwinst en kan ook zorgen voor de naar mijn mening gewenste doorloop. Het belangrijkste vind ik dat de continuïteit en dat de mensen bestendig zijn tegen de reacties van onze huurders, die soms best pittig en negatief kunnen zijn.

Resultaat: Druk fors afgenomen

Ik krijg nu elke dag frisse mensen die dit werk leuk vinden. Door het werken met Aethon is de druk op de tweede en derde lijn fors afgenomen, waardoor zij zich beter kunnen focussen op hun eigen werkzaamheden. In ons bedieningsconcept is dat essentieel. Ik weet zeker dat onze samenwerking nog meer resultaat gaat opleveren in de komende tijd. Ik geef voor nu een 7, maar als we in staat zijn om een aantal zaken nog verder aan te scherpen, wordt het heel snel een 9.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Jeffrey Maarsman naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder