Hi, Ik ben Lotte

Ik ben Lotte, 21 jaar oud en wonende te Groningen. Ik studeer Rechten aan de Hanzehogeschool en in mijn vrije tijd houd ik van hockeyen, lezen, koken en gezellig borrelen met vriendinnen. Naast mijn studie werk ik als medewerker klantcontact bij diverse gemeenten. Wat ik fijn vind aan mijn werk bij Aethon is de flexibiliteit, maar ook het prettige en laagdrempelige contact. Ik kan heel snel schakelen door simpelweg te whatsappen met de planning van Aethon. Daarnaast is het ook een goed betaalde bijbaan voor studenten.

Lotte:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Ik werk als medewerker klantcontact bij het Klant Contact Centrum van verschillende gemeentes. Het leuke aan mijn werk is dat ik zoveel verschillende mensen aan de balie krijg. Dat geeft een erg fijne afwisseling en houdt mijn werk continu boeiend. Sinds kort ben ik ook ingewerkt op de telefonie, een leuke nieuwe uitdaging. Daarnaast is het een professionele baan, veel interessanter dan een bijbaan in de horeca of in een winkel. Ik heb het idee dat ik hier veel competenties leer, waar ik in mijn latere loopbaan écht iets aan heb. 

Zo combineer ik werk en studie

Het fijne aan Aethon is de flexibiliteit waarmee ik diensten kan oppakken. Hierdoor kan ik studie en werk ideaal combineren. Ik zal nooit een college missen 'omdat ik geen zin heb', hierdoor kan ik er soms wél eentje skippen om extra uren te maken. Maar dat komt bijna niet voor, studie heeft nog altijd mijn grootste prioriteit. Omdat het gemeentehuis in het weekend gesloten is, heb ik in de weekenden genoeg tijd om te studeren. Ook in tentamenperiodes kan ik door slim te plannen nog heel wat uren maken! 

Meer weten over de carrière van Lotte?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer