Uitdaging: Kostenbesparende inhuur

Als Managed Service Provider staan wij tussen klanten en leveranciers in en zijn we voor de eindklant verantwoordelijk voor alle externe inhuur. In het kader van kostenbesparing zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren van inhuur. Studenten vormden hier eigenlijk nooit onderdeel van, omdat het niet makkelijk is om opdrachtgevers om te krijgen voor dit concept. Toch geloven wij in het concept dat Aethon biedt en hebben wij dit voorzichtig geïntroduceerd bij een aantal opdrachtgevers. Dit heeft bijzonder goed uitgepakt.

Mastebroek:

Ik geef Aethon een

8,5

Daarom kies ik voor Aethon

De kwaliteit van studenten van Aethon is bijzonder goed, zeker ten aanzien van het tarief. Aethon zorgt er daarnaast voor dat ik nooit om hoef te kijken naar de planning van diensten. Het loopt gewoon, ook al is de planning heel krap. Ik voel me hierdoor ontzorgd en durf ook los te laten. Aethon is een solide partner waarop ik blind kan vertrouwen. Daarnaast zorgt Aethon voor een frisse wind en energie bij onze opdrachtgevers met mensen van deze tijd, die enorm eager zijn.

Resultaat: Sterke vertrouwensband

We hebben de inzet van Aethon medewerkers al bij diverse grote opdrachtgevers geïntroduceerd en werken nauw samen. Aethon schakelt snel en we werken met één vast contactpersoon, waarmee we een sterke vertrouwensband hebben opgebouwd. Met Aethon voelen wij ons ontzorgd op het gebied van planning en kunnen we rekenen op kwalitatieve medewerkers. Aethon is een meedenkende partner die handelt vanuit win-win mentaliteit. Ik durf Aethon los te laten op basis van vertrouwen en dat geeft mij en mijn opdrachtgevers een goed gevoel.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Barbara Mastebroek naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder