Uitdaging: Uitbreiden met een flexibele schil

In juni van dit jaar zijn we gestart met het implementeren van een Klant Contact Centrum en een klantvolgsysteem. Daar ging een voorbereidingsperiode aan vooraf waarin we alle mensen met klantcontact bij elkaar hebben geplaatst en de verschillende klantprocessen hebben samengebracht. Tegelijkertijd met de inrichting van onze vaste formatie hebben we ook vastgesteld dat de omvang van de vaste medewerkers wel mag krimpen en de flexibele schil mag groeien.

Sicco Botman:

Ik geef Aethon een

8

Daarom kies ik voor Aethon

In de eerste kennismaking met Aethon was ik onder de indruk van het concept en de wijze waarop het werd uitgerold. En Aethon maakt de belofte en vastgestelde KPI’s waar. Aethon levert jonge mensen die zich snel aanpassen en leren. Het is bijzonder te zien dat de energie die Aethonners meebrengen ook overslaat naar de vaste formatie. Er lijkt wel een hele nieuwe saus over mijn team te zijn gekomen. Ik vind het ook fijn dat Aethon kan putten uit veel praktijkervaring in gemeenteland.

Resultaat: Optimalisatie klantbedieningsconcept

Dankzij de inzet van Aethon, kan ik mijn klantbedieningsconcept optimaliseren. Door de professionalisering van het KCC komt het steeds minder voor dat er vragen moeten worden doorgezet naar de tweede lijn. Door het klantvolgsysteem en de bemensing ben ik steeds meer in control op onze workload. Maar misschien wel het grootste resultaat; ook de vaste medewerkers van mijn KCC gaan weer met plezier naar hun werk en dat merken onze huurders elke dag weer.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Sicco Botman naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder