Uitdaging: Kwaliteit en flexibiliteit

Nieuw Amstelrade heeft vanuit de moedermaatschappij altijd gebruik moeten maken van een intern uitzendbureau. Het bleek vaak lastig om voldoende uitzendkrachten aan te trekken en ook de tevredenheid omtrent de kwaliteit van de uitzendkrachten viel vaak tegen. Een paar jaar geleden hebben wij daarom stelling genomen en hebben wij aanvulling gezocht van een andere partij om personele tekorten op te vullen.

Ron Alderden:

Ik geef Aethon een

8

Daarom kies ik voor Aethon

Aethon gaf ons een goed gevoel en liet ons kennis maken met de flexpool gedachte. Vooral het idee om mensen die in opleiding zijn voor een medisch beroep een plaats te bieden om praktijkervaring op te doen, spreekt ons erg aan. Deze jonge mensen brengen namelijk een frisse impuls in de organisatie, met een dosis sociale intelligentie die mij treft. Daarnaast zag het pakket dat Aethon biedt er goed uit: Een intern opleidingstraject dat goed aansluit bij de praktijk en het werken met een vaste flexpool, waardoor we op een uiterst flexibele manier toch kunnen rekenen op vaste gezichten.

Resultaat: Inbreng van sociale intelligentie

De komst van Aethon heeft zijn weerslag gehad in de bejegening van cliënten. Dit komt met name door de sociale intelligentie die medewerkers van Aethon met zich meebrengen. Onze cliënten voelen zich beter en prettiger behandeld dan voorheen. In financiële zin heeft het flexibel opschalen ook zeker een positief resultaat opgeleverd. Ik beveel Aethon daarom ook aan, vooral om haar flexibiliteit en de kwaliteit van haar medewerkers. Het is een meedenkende partner en ik heb Aethon al meerdere malen aanbevolen binnen mijn eigen netwerk.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Ron Alderden naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder