Uitdaging: Flexibiliteit met vooropgeleid talent

Werkorganisatie Duivenvoorde maakt op haar Klant Contact Centrum al jaren gebruik van de inbreng van studenten. Het werken met studenten biedt ons veel flexibiliteit en dynamiek. Vooral de frisse manier van denken die studenten met zich meebrengen spreekt ons erg aan. Een relevante vooropleiding op het gebied van burgerzaken is echter wel gewenst bij de inzet van studenten. Hierin zat dan ook onze uitdaging: Het vinden van de juiste partner die ons de gewenste flexibiliteit en dynamiek kan bieden met hoogopgeleide studenten en kan voorzien in een vooropleiding die aansluit bij het werk op ons Klant Contact Centrum.

Erik Hoorweg:

Ik geef Aethon een

8

Daarom kies ik voor Aethon

In tegenstelling tot andere studentenuitzendbureaus, onderwerpt Aethon haar studenten aan een opleidingstraject dat specifiek is samengesteld voor het werk op het Klant Contact Centrum. Daarnaast biedt Aethon ons veel flexibiliteit door de creatie van een specifieke pool van hbo en wo studenten (met affiniteit voor de overheid) rondom onze organisatie. Doordat deze studenten ook ervaring opdoen bij andere gemeenten, brengt dit een erg prettige en gewenste kruisbestuiving met zich mee.

Resultaat: Prettige inbreng van jong talent

Aethon biedt ons een prettige inbreng van jong talent met ervaring op het gebied van burgerzaken. Daarnaast vinden we de kruisbestuiving erg fijn, die plaatsvindt door de ervaring die onze studenten opdoen bij buurgemeenten. Ze denken meer out-of-the-box dan onze reguliere medewerkers en bieden met hun verschillende achtergronden een mooie verscheidenheid op ons KCC. Juist die verscheidenheid hebben we nodig op het KCC om mensen op alle markten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Erik Hoorweg naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder