Hi, Ik ben Jonathan

Ik ben Jonathan Uzorka, ben 21 jaar oud en studeer Geneeskunde in Leiden. Ik hou enorm veel van voetbal. Sinds mijn verhuizing naar Leiden voor mijn studie, ben ik overgestapt naar zaalvoetbal. Werken voor Aethon is een aangename afwisseling met mijn studie en coschappen. Aethon maakt het middels een korte opleiding mogelijk dat ik tijdens mijn studie al ervaring kan opdoen in de zorg. Op die manier wordt mijn ambitie ondersteund en kan ik werken aan mijn CV.

Jonathan Uzorka:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Ik werk als Zorgverlener niveau 3 bij een drietal verzorgingshuizen in de regio Den Haag. Het is gewoon ontzettend leuk werk. Ik bouw ervaring op en merk dat ik ook daadwerkelijk goed word in mijn werk. Het feit dat je zowel door collega's als cliënten gewaardeerd wordt, voelt erg goed. Ik heb in de voorgaande jaren in verschillende huizen gewerkt en heb nu eigenlijk nog maar drie huizen waar ik kom. Dit vind ik persoonlijk erg fijn omdat je de cliënten, collega's en de gewoonten van dat huis al kent waardoor je nog betere zorg kunt leveren.

Zo combineer ik werk en studie

In mijn bachelortijd kon ik heel flexibel om de colleges (heen) werken. Het curriculum in Leiden bood toentertijd erg veel ruimte voor zelfstudie waardoor ik heerlijk veel heb kunnen werken zonder dat mijn studie daar onder moest lijden. Zeker in mijn tweede studiejaar heb ik maanden gehad dat ik tot 17 diensten per maand draaide in hetzelfde verzorgingshuis, echt een fantastische tijd! Inmiddels kan ik door mijn coschappen minder werken en werk ik eigenlijk alleen nog enkele weekenden per maand. Dit bevalt prima en gelukkig heeft Aethon daar begrip voor.

Meer weten over de carrière van Jonathan?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer