Hi, Ik ben Monique

Ik ben Monique Mokveld, 24 jaar oud en inmiddels afgestudeerd. Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Mijn hobby's zijn moderne dans, hockeyen, feestjes, gezellig uiteten gaan met vriendinnen en koken. Ik werk nu één jaar bij Aethon en dat doe ik vier dagen per week. Ik zocht een baan met veel afwisseling en ik wilde werken bij meerdere opdrachtgevers tegelijk. Aethon biedt mij deze unieke mogelijkheid.

Monique:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

In het klant contact centrum werk ik bij de telefonie en aan de receptie. Deze werkzaamheden voer ik uit in de Werkorganisatie Duivenvoorde en de gemeente Vlaardingen. Hiernaast werk ik mee aan een digitaliseringsproject voor de Werkorganisatie Duivenvoorde. Als laatste ben ik bezig met het ontwikkelen en opzetten van een training voor het trainen van medewerkers in het Whatsapp-gebruik als extra communicatiekanaal met burgers.

 

Zo combineer ik werk en studie

De diversiteit aan werkzaamheden en de verschillende werkplekken, maken mijn baan bij Aethon erg leuk. Hiernaast vind ik het telefonische klantcontact erg leuk. Elke dag krijg je weer andere vragen van burgers. Al die afwisseling zorgt ervoor dat ik kennis kan maken met diverse werkzaamheden binnen de overheid. Ik kan een (bij)baan bij Aethon dan ook erg aanbevelen als je affiniteit hebt met de overheid. Ik geef mijn baan bij Aethon een 8!

Meer weten over de carrière van Monique?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer