Hi, Ik ben Marc

Ik ben Marc Frans, 25 jaar oud en student Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit  Rotterdam. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek met vrienden. Naast mijn studie werk ik al 5 jaar bij Aethon. Ik zocht een dynamische werkomgeving en Aethon biedt mij die mogelijkheid. Door te werken bij verschillende gemeenten ervaar je steeds een nieuwe omgeving met andere mensen. Je leert zo leuke mensen kennen en komt op plaatsen waar je normaal misschien nooit zelf naar toe zou gaan. Dit vraagt aanpassingsvermogen maar is vooral erg leuk!

 

Marc Frans:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Ik word ingezet om het contact met burgers professioneel af te handelen. Als medewerker Klantcontact zoek ik oplossingen voor hun probleem of een goed antwoord op hun vragen. Dat kan aan de balie, aan de telefoon of aan de receptie zijn, maar het komt steeds vaker voor dat gemeenten ook via social media kanalen communiceren met burgers. Elke vraag en elke situatie is anders en het vergt goede luistervaardigheden en een goed ontwikkeld oplossend vermogen.

 

Zo combineer ik werk en studie

Bij Aethon heb ik de flexibiliteit om zelf mijn beschikbaarheid in te delen. Ik kan dus werken op dagen en tijden die mij uitkomen. Hierdoor hou ik genoeg tijd over voor mijn studie en hobby's. Aethon ondersteunt niet alleen bij het vervullen van mijn opdrachten maar is ook een betrokken werkgever. Ik kan altijd bij Aethon terecht als ik ergens mee zit en Aethon geeft ook goede feedback op hoe je hebt gefunctioneerd. Ik ben blij met deze bijbaan en geef Aethon het rapportcijfer 8!

Meer weten over de carrière van Marc?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer