Uitdaging: Omgaan met digitalisering

In 2011 is Woonkracht10 ontstaan door een fusie tussen de twee woningcorporaties Forta en Westwaard Wonen. De achterliggende missie van de fusie was focus aanbrengen om uiteindelijk dichter bij de klant te komen. Afdelingen zijn opnieuw ingericht, omdat het door de digitale revolutie het fysiek dichter bij de klant staan steeds minder belangrijk wordt. Dit vereist ook een andere manier van werken, die grote impact heeft gehad op de afdeling wonen. Flexibiliteit op het klantcontactcentrum wordt steeds belangrijker. We zochten daarom een partner die ons in deze personele flexibiliteitsbehoefte kon voorzien.

Inge Plantinga:

Ik geef Aethon een

8

Daarom Aethon

Aethon biedt ons precies wat wij zoeken. Buiten het feit dat Aethon ons heel veel flexibiliteit biedt, zijn de frisse studenten die worden aangedragen een erg fijne aanvulling op ons KCC. Aethon hanteert een heel gedegen voorselectie, met zorgvuldig ingerichte assessments, waardoor wij nog nooit een aangedragen kandidaat hebben afgewezen. Intussen werken er in onze flexibele pool al 10 studenten waar we uitermate tevreden mee zijn. Ze pakken zaken snel op, denken mee en ontlasten onze vaste medewerkers, zodat zij zich beter kunnen focussen op hun eigenlijke werk.

Resultaat: Actuele Know-How

Wij werken bij Woonkracht10 volgens het ‘click-call-face’ principe, waarbij we onze klanten zoveel als mogelijk proberen te helpen via het digitale kanaal. De komst van Aethon heeft merkbaar geresulteerd in kortere wachttijden aan de telefoon op ons KCC. Aethon komt haar afspraken na en zorgt ervoor dat we heel flexibel kunnen opschalen als we drukte verwachten op ons KCC of bij ziekte en vakantie. De medewerkers van Aethon zijn jong en thuis in de digitale wereld, waardoor onze vaste medewerkers hen vaak om advies vragen, dat is erg leuk om te zien.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Inge Plantinga naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder