IN KORTE TIJD VEEL GELEERD
Ik had tijdens mijn studie via Aethon een bijbaan als Klantcontact-medewerker. Aan het einde van mijn studie vroeg Aethon of ik geïnteresseerd was in het traineeship ‘Young Professional Wonen’. Ik zou dan bij Aethon in dienst bij drie verschillende woningcorporaties gedetacheerd worden. Ik kreeg een interessant opleidingsprogramma en kon bij verschillende corporaties in de keuken kijken. Ik heb die kans met beide handen vastgepakt. Zo heb ik mij versneld kunnen specialiseren en tegelijk kunnen oriënteren.

Ik ben blij met de groeikansen die ik via Aethon heb gekregen.
Dionne Andrews, ex-Young Professional Wonen

NU IN VASTE DIENST
Twee jaar later, na het afronden van mijn traineeship, werd ik direct door woningcorporatie Velison gevraagd om in vaste dient te komen. Ze konden mijn ervaring goed gebruiken en ik paste goed bij hun cultuur. Mijn huidige functie als woonconsulent combineer ik nu met het begeleiden van huurders. Echt heel leuk!

KICKSTART
Ik ben erg blij met het traject dat ik heb doorlopen en de groeikansen die ik via Aethon heb gekregen. Het heeft mijn carrière een kickstart gegeven en daarnaast had ik de gelegenheid om te ontdekken wat ik echt leuk vond.