Hi, Ik ben Mark

Ik ben Mark Bakker, 24 jaar oud en student Communicatie aan de Hogeschool van Leiden. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, series kijken, bordspellen spelen en van voetbal. Naast mijn studie werk ik bij Aethon. Een bewuste keuze. Ik zocht en vond super divers werk waar mijn probleemoplossende communicatieve vaardigheden goed worden getest en verder worden ontwikkeld. Als medewerker Klantcontact bij Aethon heb ik een bijbaan die goed aansluit op mijn studie Communicatie, waarmee ik niet alleen leuk bijverdien, maar tegelijkertijd ook kan werken aan mijn CV.

Mark Bakker:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Ik word ingezet om de problemen van huurders naar behoren op te lossen. Huurders bellen het klantcontactcenter en zoeken oplossingen voor hun probleem of een goed antwoord op hun vragen. Elke huurder is weer anders, zo ook elke vraag. Ik vind het een sport om vragen en oplossingen bij elkaar te brengen. Ik vind het fijn om huurders een goed gevoel te geven met de oplossingen of antwoorden die wij ze bieden. Dat doen we met een heel team en ondanks dat ik een externe medewerker ben, voel ik mij volwaardig teamlid bij de corporatie waar ik werk.

 

Zo combineer ik werk en studie

Het is soms zoeken naar de mogelijkheden in mijn rooster, maar er zijn genoeg dagen dat ik kan werken. Het mooie is dat ik zelf kan aangeven wanneer ik wel en niet kan werken. Die flexibiliteit maakt het mogelijk dat ik mijn bijbaan perfect kan combineren met mijn studie. Dat Aethon ervoor zorgt dat ik binnen 10 minuten vanaf mijn huis bij een woningcorporatie kan werken, maakt het allemaal nog makkelijker. Ik geef mijn bijbaan bij Aethon daarom ook een dikke acht!

Meer weten over de carrière van Mark?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer