Aethon op de Florence Nightingale Fair

Het is bijna zover... de eerste editie van Nederlands leukste verpleegkundige beurs: De Florence Nightingale Fair van Verpleegkundigecongressen.nl. En wij zijn erbij met een photobooth en een leuke interactieve brainstormwand hoe jij je kunt ontwikkelen in de zorg! 

Op vrijdag 7 september 2018 wordt de Basiliek in Veenendaal speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een heus belevenisfestival voor zorgprofessionals. Alle aspecten van het werken in de zorg komen voorbij. Het wordt zelfs afgetrapt door niemand minder dan Tom van ’t Hek en verpleegkundige en schrijver Tommie Niessen. 

Kies uit meer dan 50 workshops en masterclasses
Tijdens de Florence Nightingale Fair kun jij je eigen workshopschema samenstellen met keuze uit meer dan 50 activiteiten. Zo kunnen deelnemers aan de Fair kiezen uit diverse landschappen, waaronder Dementiezorg, Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, E-Health, Carrière en Wijkverpleging. In de diverse landschappen delen meerdere sprekers met verschillende achtergronden hun kennis en ervaringen in de vorm van trainingen en workshops.

Praktijkhuis
Er is een mobile skills lab aanwezig waar praktijkhandelingen kunnen worden opgefrist. Hier verbeter jij jouw verpleegkundig handelen. 

360 graden beursvloer
Laat je inspireren op de interactieve beursvloer waar beleving centraal staat. De beursvloer zal meer dan 60 stands bevatten, waaronder een expo waar men een blik in de toekomst van de zorg kan werpen.

De Fair is geaccrediteerd voor 5 punten door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister V&V & Register Zorgprofessionals, dus dat is heel mooi meegenomen. 

Houd de Facebook-pagina van Verpleegkundigecongressen.nl in de gaten voor updates en zorg dat je jouw kaarten hier koopt als je dit niet wilt missen!

Zien wij je bij onze stand verschijnen?

In het kort

  • Meer dan 50 geaccrediteerde workshops & masterclasses
  • 360 graden beursvloer vol met leuke stands en informatie
  • Een praktijkhuis, theater en veel muziek
  • Keuze uit overheerlijke gerechten van diverse foodtrucks
  • Uitreiking van de Florence Nightingale Award (publieksprijs)
  • Vijf accreditatiepunten

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de onderzoeksresultaten van de Florence Nighingale Fair! Daarnaast kunnen we jou gelijk benaderen wanneer we relevante vacatures hebben.