Nina.jpg

Nina

Nina (22) is Aethon-medewerker van de maand juli! De in Dwingeloo wonende student Maatschappelijke Zorg nam haar prijs met een brede grijns in ontvangst.

Waarom Nina blij is
''Ik had dit niet verwacht, maar ben er erg blij mee. Ik heb het gevoel dat het goed gaat, en dit is een mooie bevestiging''.

Waarom Fokus Wonen Heerenveen blij is
''Vanaf februari heeft ze al bijna 100 diensten gedraaid, ze doet het heel goed en is een stabiele factor in ons team. Nina ligt goed in de groep en hoort er helemaal bij. Ook de cliënten zijn zeer tevreden''.

Waarom Aethon blij is
''Door de vele toppers in mijn pool kon ik moeilijk kiezen en heb ik nachten wakker gelegen. Maar Nina’s stabiliteit en mentaliteit kenmerken de manier van werken in het hoge Noorden. Dit gaf uiteindelijk de doorslag.”

In plaats van een trofee werd een echt Fries suikerbrood uitgereikt. En de twee bioscoopbonnen werden ook zeer op prijs gesteld!

rachelle.jpg

Rachelle

Aethon over Rachelle’s carrière-move
“We vonden Rachelle tijdens haar tijd bij Fokus altijd al fijn. Ze twijfelde of het werk paste, maar wilde Aethon niet verlaten.

Daarom stelde Rachelle voor om bij ons op kantoor aan de slag te gaan. Hier hebben we ons hard voor gemaakt, want een proactieve topper als Rachelle zien wij niet graag vertrekken!”

Rachelle over haar carrière-move
"Ik houd van uitzoeken en puzzelen én de vastigheid van een vast team. Ik vroeg daarom naar mogelijkheden binnen Aethon. De dag erna werd ik uitgenodigd op een gesprek, dat heel goed verliep.

Plannen leek me wat, want dat zijn puzzels. Communicatie is ook een vaardigheid waar ik meer mee wil, dus gastvrouw leek me ook wel wat. Uiteindelijk ben ik half juni begonnen als Junior Talentmanager: een combinatie van plannen en talentmanagement.

Ik vind het heel leuk. Al mijn behoeften zijn samengekomen en ik vind het een gezellig team om mee samen te werken."

Kiara.jpg

Kiara

Aethon over Kiara
"Ze is een ideale medewerker! Kiara (20) heeft sinds 13 maart 2018 al tig diensten gedraaid en sinds ze bij ons werkt hebben we altijd op haar kunnen rekenen.

Ook geeft ze haar beschikbaarheid en haar gewerkte uren altijd op tijd door en communiceert goed. Planning noemt haar daarom de voorbeeldige medewerker.

Dit, in combinatie met haar goede zorg maakte dat Kiara even flink in het zonnetje gezet mocht worden, als medewerker van de maand augustus."

Waarom Kiara zelf blij is
"Wauw, wat vet en ontzettend onverwacht! Echt superleuk dat Aethon dit doet en dat er echt moeite en tijd in gestoken wordt om iemand te verrassen! Echt heel erg leuk! Heel erg bedankt!”