Uitdaging: Inzet groot Medisch Studententeam

Voorheen werkten wij met inzet van onze eigen medisch studenten in het LUMC, maar omdat het met dit HiX-implementatieproject om een groot aantal benodigde mensen ging, wilden wij niet de rompslomp van het werven en selecteren op ons nemen. Wij hebben twee partijen uitgenodigd een offerte op te stellen voor Floorsupport. Het kosteloos kunnen op- en afschalen, de medische profielen van de medewerkers en de klantgerichtheid van de geboden oplossingen gaven de doorslag om voor Aethon te kiezen.

Sandra & Anouk:

Wij geven Aethon een

8,5

Daarom kiezen wij voor Aethon

Wij herkennen de kernwaarden ‘Energie’, ‘Ambitie’ en ‘Samen’. In de gesprekken, maar ook bij de start merk je het verschil. Ons vaste aanspreekpunt Rik kwam tweewekelijks op bezoek om het stappenplan door te nemen en alles klaar te zetten. Dat gaf vertrouwen. De medewerkers die werden voorgesteld pasten precies in het profiel en konden direct starten met onze e-learning. Na vier dagen Floorsupport bleek dat we minder capaciteit nodig hadden. Aethon reageerde direct en deed niet moeilijk. Alle beloften uit de offerte zijn waargemaakt.

Resultaat: Wij voelden ons ontzorgd

Aethon zorgde ervoor dat men hier in het ziekenhuis gewoon kon doorwerken. Onze eigen medewerkers kregen snel en goed antwoord op vragen. Aethonners boden zichtbare ondersteuning en waren onderdeel van het team. Een van de medewerkers is zelfs geïnterviewd voor ons eigen personeelsblad, zo goed voelde onze samenwerking. Wij bevelen Aethon van harte aan.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Sandra & Anouk naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEN IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder