!-- Google Tag Manager -->

GA VOOR ZEKERHEID IN DE ZORG!

Ontwikkel jouw talenten en ga meteen aan de slag. Of je nu gaat voor de zorginstelling bij jou om de hoek. Of dat je liever je leaseauto instapt om de thuiszorg in jouw regio te versterken. Jij gaat voor kwaliteit. Wil jij jezelf twee keer zo hard ontwikkelen? Ga dan voor een traineeship verpleegkunde! Geen urenlange colleges, maar meteen aan de slag op diverse afdelingen. Zo ga jij voor een toekomst met zekerheid in de zorg.

Stel een vraag via WhatsApp  Solliciteer als trainee  Bel me terug

Vaste baangarantie

VASTE BAANGARANTIE

Na jouw traineeship van twee jaar, kun je lekker op je plek blijven. De zorginstelling biedt jou een contract aan. Hoeveel uur en voor hoelang precies, dat bepalen jullie samen.

Goede arbeidsvoorwaarden

GOED SALARIS & EEN LEASEAUTO

Jij werkt aan de kwaliteit van de zorg. Daar staat bij Aethon een goede beloning tegenover. Zoals een salaris van € 2566,- p/m, leaseauto en 8,3% bonus op jaarbasis.

Ervaar verschillende afdelingen

ERVAAR VERSCHILLENDE AFDELINGEN

Het traineeship is een unieke kans om op veel verschillende afdelingen te werken. Hierdoor ontwikkel je razendsnel jouw competenties en doe je veel ervaring op.

Boost jouw cv

BOOST JE CV

Zo kun je bijvoorbeeld post-hbo toevoegen aan je cv. En wat dacht je van je V&V-kwaliteitsregister? Met dit traineeship start jij je loopbaan meteen met 144 punten.

JOUW ROUTE NAAR EEN BAAN IN DE ZORG

JOUW ROUTE NAAR EEN BAAN IN DE ZORG

Eén appje verwijderd van een nieuwe uitdaging

Een appje verwijderd van een nieuwe uitdaging

Heb jij je BIG-registratie en je hbo-v diploma (bijna) op zak? Stuur een appje naar Nili. Zij maakt met jou een afspraak voor een eerste kennismaking.

Bepaal jouw toekomst

NEW_Bepaal_jouw_toekomst-720px

Samen met jouw persoonlijke coach kijken we waar jij naartoe wilt groeien. Wij vinden daar de beste opdracht en opdrachtgever bij. Stellen ze aan je voor en jij neemt de beslissing.

Geef je carrière een boost. Schrijf je nu in!!

It's a match!

NEW_its_A_Match-720px

Yes, jij hebt gekozen voor een zorginstelling die helemaal bij jou past. Wij maken de contracten op en zorgen dat je leaseauto op tijd bij jou op de stoep staat. Zorg jij dan dat er een parkeerplaats vrij is?

Solliciteer vandaag nog!

Toffe introductieweek

Toffe introductieweek

Voorafgaand aan het traineeship heb je een introductieweek. Daar leer jij je mede-trainees kennen. Je volgt de eerste trainingen, maakt kennis met Aethon en doet verschillende teambuildingsactiviteiten.

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Tijdens het traineeship word je gekoppeld aan een vaste accountmanager. Jouw coach en contactpersoon, bij wie je altijd met al je vragen terecht kunt. Of dat nu face-to-face, via mail of de app is.

Jumoke-Rasaq-bewerkt.jpg

Voordat ik aan het traineeship begon, gaf ik bij Aethon aan dat ik naast een uitdaging, ook overstijgende taken wil. Aethon gaf hier gehoor aan. Momenteel werk ik als regieverpleegkundige bij Amsta. Ik werk 16 uur in de zorg en 16 uur uit de zorg. Als regieverpleegkundige houd ik mij o.a. bezig met de kwaliteit van de zorg, voer ik interne audits uit op verschillende locaties; ontzettend leuk!
Jumoke Rasaq, Regieverpleegkundige

Lotte-Luijendijk-bewerkt.jpg

Aethon daagt mij uit en laat mij groeien. Als regieverpleegkundige kan ik nu een bepalende bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg.

Lotte Luijendijk, Regieverpleegkundige

VACATURES IN DE ZORG

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière en wil je aan de slag als trainee bij Aethon? Solliciteer dan op een van onderstaande vacatures.

Staat de juiste vacature voor jou er nu niet tussen, maar lijkt Aethon je wel een toffe werkgever?
Bekijk alle traineeship vacatures, stel een jobalert in of doe een open sollicitatie. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen met jou de volgende stap in je carrière te zetten.