"MIJN VERNIEUWENDE IDEEËN WORDEN GEWAARDEERD."

Bij Aethon werken mensen die graag in actie komen. Én met een doel voor de toekomst. Iedereen wil beter worden. Groeien. Net als
Dominique (24).

Hoi! Wil jij je eens voorstellen?
Ik ben Dominique, 24 jaar oud en ik woon in Arnhem. In mijn vrije tijd houd ik van sporten en bezig zijn met een gezonde levensstijl. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen en lekker uit eten te gaan.

Welke studie doe je?
Ik studeer Facility Management op het Saxion in Deventer. Ik zit momenteel in mijn vierde jaar en ga in september beginnen met afstuderen. Naast mijn studie werk ik bij de woningcorporatie IJsseldal Wonen via Aethon. Daar ondersteun ik woonconsulenten bij hun dagelijkse werkzaamheden en werk ik in projecten.

Wat wil jij worden als je later groot bent?
Wanneer ik klaar ben met mijn studie wil ik graag een traineeship volgen bij Aethon of ervaring opdoen bij andere organisaties. Het projectmatig of op interim basis werken lijkt mij een goede manier hiervoor. Ik wil dit traineeship volgen om mijn kennis te verbreden en mijn netwerk te vergroten. Mijn droom is om over een aantal jaren een eigen bedrijf te gaan opzetten.

Wat denk je dat jouw bijbaan bij IJsseldal Wonen jou kan brengen?
Voorheen heb ik eigenlijk altijd in de horeca gewerkt. Ik ben bij Aethon beland omdat ik zocht naar een bijbaan die beter aansloot op mijn studie. Bij IJsseldal Wonen trof ik zo’n baan, waar ik relevante werkervaring op kan doen en de mogelijkheid krijg om mijzelf te ontwikkelen naar Young Professional.

Wat breng jij zelf mee naar de werkvloer?
Ik breng een frisse blik mee. De meeste medewerkers van IJsseldal Wonen zijn een stuk ouder dan ik. Ik merk dat ik daardoor met vernieuwende ideeën kan komen, die vaak zeer worden gewaardeerd.

Van welk werkmoment ging jouw hart harder bonzen?
Ik probeer de leefomgeving van de bewoners zo prettig mogelijk te maken. Wel hebben we bij IJsseldal wonen regelmatig te maken met lastige zaken op sociaal-juridisch gebied. Het geeft mij energie als ik een zaak op een manier kan oplossen waarbij alle partijen tevreden zijn.

Heb je nog tips voor jouw Aethon-collega’s die bij andere organisaties werken?
Mijn tips voor andere collega’s zijn: deel je ideeën, durf je mening te geven, stap uit je comfortzone en verbreed je kennis op andere afdelingen.

Wil je ook jouw verhaal eens delen met je Aethon-collega’s? Laat het je talentmanager weten.

Ik probeer de leefomgeving van de
bewoners zo prettig mogelijk te maken.