RUIL ALS ZORGCHAUFFEUR JE UITKERING IN VOOR EEN SALARIS

Vrijheid op de weg

Jij kunt veel rijden én mensen daarmee verder helpen

Vrijheid op de weg

Behaal je chauffeurskaart

Volg de opleiding en behaal je chauffeurskaart bij het CBR

Behaal je chauffeurskaart

Contacten opdoen

Help mensen verder en doe leuke nieuwe contacten op

Contacten opdoen

“Jij bent echt een mensen-mens!”, krijg je wel eens te horen. Jij snapt dat eigenlijk wel. Je bent namelijk ook betrokken, helpt graag en mensen voelen zich bij jou op hun gemak. Als enthousiaste Zorgchauffeur kan je die eigenschappen mooi kwijt!  

JOUW DAG ALS ZORGCHAUFFEUR REGIOVERVOER
Als zorgchauffeur (regiovervoer) bij Aethon haal je een busje op bij onze opdrachtgever. Je haalt mensen in de regio op en brengt ze naar de plaats van bestemming. Jij zorgt dat je op tijd bij de klanten aankomt. Aangezien jouw eerste klant slecht ter been is, loop je even mee van de deur naar de auto en biedt je jouw arm aan om op te steunen. Onderweg maak je een praatje. Voor de volgende rit haal je iemand op die in een rolstoel zit. Jij zorgt alvast dat de oprijdtree klaarstaat, zodat de rolstoel makkelijk het busje in kan. Vervolgens breng jij deze mensen naar hun bestemming. 

JOUW DAG ALS ZORGCHAUFFEUR LEERLINGVERVOER
Als zorgchauffeur van leerlingen met een beperking krijg je een busje van onze opdrachtgever mee naar huis. Je werkt elke doordeweekse dag 's ochtends en/of 's middags en je rijdt een vaste route met een vaste groep kinderen. Zo bouw je echt een band op met de kinderen en zij met jou. Vaste gezichten zijn vaak heel belangrijk voor kinderen met een beperking en geeft ze rust en zekerheid. 

Jouw passagiers zijn zelf niet in staat om met het openbaar vervoer te gaan en hebben jou daarom hard nodig om op de plaats van bestemming te komen! Vind jij het leuk om mensen te helpen en hou je van rijden? Dan ben jij een geboren Zorgchauffeur! Vervoer mag namelijk geen extra zorg zijn voor zorgbehoevende cliënten.  

JOUW TALENT
Als zorgchauffeur ben je punctueel, behulpzaam en servicegericht.

 • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Jij bent geduldig, klantvriendelijk en sociaal
 • Minimaal een jaar in het bezit van je rijbewijs (B)
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar (met eventueel uitloop naar meer diensten)
 • Beschikbaar op doordeweekse dagen (leerlingenvervoer)
 • Ook beschikbaar in de weekenden en avonden (regiovervoer)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede stratenkennis van jouw stad en regio Amsterdam 

JOUW RESULTAAT

 • Een goed salaris
 • Vrijheid op de weg
 • Aangeven welke diensten jou het beste uitkomen
 • De mogelijkheid om je chauffeurskaart te behalen
 • De mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen

Herken jij jezelf in het profiel van chauffeur?
Solliciteer dan via onderstaand formulier!

Isis Walstra

Bij Aethon kreeg ik de mogelijkheid om mijn chauffeurspas te halen en kon ik meteen aan het werk. Het werk als zorgchauffeur is leuk en afwisselend.

Isis Walstra
Zorgchauffeur

Teunnie Verweij

Dagelijks rij ik 8 kinderen met een beperking van huis naar school en weer terug. Hoe meer je deze kinderen leert kennen, hoe meer je hen begrijpt. Heerlijk om deze kinderen te vervoeren.

Teunnie Verweij
Zorgchauffeur

Aethon verbindt young professionals en professionals zoals jij aan de leukste (bij)banen in de Zorgmobiliteit. Aethon hecht veel waarde aan ontwikkeling. Aethon verzorgt de opleiding van haar chauffeurs en helpt hen aan een chauffeurskaart. Het is dus meer dan een baan alleen!