Uitdaging: Snelheid en Flexibiliteit

Voorafgaand aan onze samenwerking met Aethon huurden wij flexibel krachten in bij andere uitzendorganisaties. We waren echter niet altijd tevreden met de snelheid en flexibiliteit waarop er krachten ingezet konden worden. We zijn daarom op zoek gegaan naar een vaste partner die wel aan onze wensen kon voldoen. Toen Aethon in ons vizier kwam, vonden we een partner die écht kon leveren op die momenten dat wij dat nodig hadden en dat tegen een zeer scherp tarief.

Anja Goudzwaard:

Ik geef Aethon een

8

Daarom Aethon

We hoeven Aethon maar te bellen en er staat een medewerker voor ons klaar. Ook al willen we slechts een paar uur ondersteuning, dan kan Aethon ons hierin voorzien. Medewerkers van Aethon zijn allen hoogopgeleid en dat merk je in de snelheid waarop zij zaken oppakken. Ze pikken processen snel op en denken vaak net iets verder, waardoor ze ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn op ons KCC.  Daarnaast verloopt het contact dat wij hebben met ons vaste contactpersoon bij Aethon erg prettig.

Resultaat: Flexibel inspelen op druktepieken

Aethon biedt ons veel flexibiliteit. Doordat wij echt druktepieken kennen op ons KCC, is het erg prettig om een partner te hebben die meedenkt en meebeweegt in onze bezettingsbehoefte. De mogelijkheid om slechts enkele uren af te nemen als we een extra medewerker nodig hebben voor één ochtend, samen met de intelligentie van de medewerkers en het gunstige tarief dat Aethon hanteert, zorgen ervoor dat we erg tevreden zijn met deze samenwerking. 

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Anja Goudzwaard naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder