Jordey

Waarom Aethon fan is:
“Jordey heeft in een razend tempo al zijn handelingen afgetekend, waardoor hij nu op niveau 3 werkt.

Daarnaast is hij de meest flexibele werknemer die je je maar kunt voorstellen. Jordey is altijd bereid om een dienst op te pakken en is zeer optimistisch. Niet lullen maar poetsen; deze Rotterdamse mentaliteit is hem op het lijf geschreven.”

Waarom zorginstelling MOB Feyenoord fan is:
“Jordey is flexibel en altijd bereid een tandje erbij te zetten wanneer dit nodig is.

Daarnaast is Jordey communicatief ook nog eens heel erg sterk. Cliënten spreken vaak matig Nederlands, maar toch weet Jordey het vertrouwen van hen te winnen. Daarnaast voert hij alle handelingen zorgvuldig uit. Kortom, een topper!”

Katja

Waarom Aethon fan is:
"Katja neemt veel initiatief, zoals met het maken van een handleiding waarmee nieuwe medewerkers op de afdeling makkelijk kunnen worden ingewerkt. Ook is de communicatie met Katja altijd fijn".

Waarom Els van Leeuwen van St. Antonius fan is :
"Katja was de spin in het web bij het opzetten van een Medisch Studenten Team voor de psychiatrie-afdeling. Ze heeft de kar getrokken en veel werk verzet. Ook bij de vaste medewerkers op de afdeling staat ze goed bekend." 

Waarom Katja fan is van haar werk:
"Ik ben verrast! Na korte tijd uit dienst te zijn geweest, ben ik niet voor niets teruggekomen in het Medisch Studenten Team. Ik heb het erg naar mijn zin en vind het leuk om vaak met dezelfde mensen te werken".

Chris

Waarom Aethon fan is: 
Chris is erg druk met het 4e jaar van haar studie HBO-V. Desondanks werkt ze, sinds ze bij Aethon in dienst is, meerdere diensten per week. Het is vooral bijzonder dat ze voor meerdere teams inzetbaar is. Dat maakt haar ruim inzetbaar en dat is voor ons erg waardevol!

Ze is ook erg flexibel in last-minute extra diensten oppakken en reageert snel op onze communicatie. 

Waarom Chris fan is van Aethon: 
Ik ben heel blij met de flexibiliteit van Aethon. Zoals de mogelijkheid om mijn diensten in de wijk flexibel in te plannen met de verschillende teams van zorginstelling Thebe en om te werken wanneer het mij past.

De attentie met de Dag van de Verpleging vond ik al heel leuk. Maar deze oorkonde voor medewerker van de maand ga ik boven mijn bed hangen! Ik ben er vooral heel blij mee dat mijn inzet door Aethon gezien wordt.