Uitdaging: Ad hoc zorgvraag invullen

De zorg staat volop in beweging. Binnen onze organisatie waren wij daarom ook op zoek naar een partner die zeer flexibel kon inspringen op de steeds veranderende en ad hoc zorgvraag. In Aethon vonden wij een partner die ons voorziet in deze behoefte.

Martijn Span:

Ik geef Aethon een

8,5

Daarom Aethon

Aethon ondersteunt Vilente met hoogopgeleide zorgstudenten. Hierdoor kunnen wij rekenen op leergierige, enthousiaste en proactieve medewerkers die een zeer positieve invloed hebben op onze cliënten. Het mooie aan Aethon is de mate van flexibiliteit die Aethon ons biedt. Hierdoor kunnen we heel flexibel opschalen bij piekdruktes en inspelen op ziekte of verlof. Ook het contact dat wij met Aethon hebben is bijzonder prettig.

Resultaat: Inspelen op veranderende zorgvraag

Dankzij Aethon kunnen wij inspelen op de veranderende zorgvraag van onze cliënten, zonder in te boeten op kwaliteit. Aethon kan ons voorzien in onze uitvraag en het gehanteerde tarief is scherp. Wij geloven sterk in het concept van Aethon en de kracht van haar jonge en enthousiaste zorgstudenten. Wij zien onszelf dan ook als ambassadeur en kunnen Aethon dan ook zeer aanbevelen om bovenstaande redenen.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Martijn Span naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder