Hi, ik ben Erik

Hi ik ben Erik Kers, 25 jaar en woon in Rotterdam vlak bij het Erasmus MC. Ik studeer geneeskunde aan de Erasmus Universiteit. Naast het werk als verzorgende bij Aethon, ben ik ook berendokter in het Sophia kinderziekenhuis. Samen met de kinderen maak je de beren weer beter, wat hen leert niet bang te zijn voor de dokter. Daarbij werk ik in de zomervakanties in een recreatieteam. In mijn vrije tijd sport ik veel, zo doe ik onder andere aan hardlopen, obstacle races en kickboksen. Om echt te ontspannen bespeel ik de gitaar of luister ik graag naar muziek.

Erik Kers:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Voordat ik begon met werken als verzorgende, kreeg ik door Aethon een opleiding aangeboden. Hierdoor kon ik goed voorbereid beginnen aan mijn werk. Het samenwerken met collega's is leuk, omdat je het samen doet. Ik vind het bijzonder dat je cliënten en hun persoonlijke (levens)verhalen echt leert kennen. Vaak zijn het leuke anekdotes, maar soms zijn het ook minder leuke verhalen. Dan sta je meteen weer met je beide benen op de grond. Je kan echt iets voor mensen betekenen. Ik ga dan ook altijd met een voldaan gevoel naar huis.

Hoe ik werk en studie combineer

Naast de verplichte contacturen, vul ik een gedeelte van mijn tijd met zelfstudie. Hierdoor ben ik erg flexibel en kan ik werken of studeren wanneer ik wil. Bij Aethon kun je erg makkelijk en overzichtelijk je beschikbaarheid online invullen. Ook is het geen punt als je minder wilt werken in een tentamenperiode. Zo kan ik focussen op mijn studie, wat voor mij wel het meest centraal staat. Behalve dat digitaal alles goed geregeld is, kan ik altijd bellen als ik vragen heb. Het geeft een gevoel dat we er allemaal voor gaan. Bovendien stuurt Aethon een dag voordat ik moet gaan werken een herinnerings-smsje, welke werkgever doet dat nu!

Meer weten over de carrière van Erik?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer