Uitdaging: Nauwkeurige gegevensverwerking

Als programmamanager EPD is het mijn voornaamste taak om een brug te bouwen tussen de zorg en ICT. Ons ziekenhuis is lange tijd succesvol geweest met het ontwikkelen van applicaties, maar het beheer en de beheersbaarheid was niet langer vol te houden. Eind 2014 kozen wij voor Chipsoft als softwareleverancier en begin 2015 startte het implementatieprogramma. Tijdens deze implementatie werden wij geconfronteerd met een knelpunt in onze conversie, waardoor het nodig was om bepaalde gegevens handmatig over te zetten van het oude naar het nieuwe systeem. Ik zocht een partij die dit snel, betrouwbaar, flexibel en veilig kon realiseren.

Merijn Mulders:

Ik geef Aethon een

8

Daarom kies ik voor Aethon

Aethon werkt met een vaste pool medewerkers en heeft EPD- implementaties op diverse plekken al succesvol ondersteund. Die ervaring, maar ook de flexibiliteit sprak mij enorm aan. Extra medewerkers invliegen wanneer dat nodig is en stoppen wanneer kan. Het enige wat ik hoefde te regelen was een werkplek en een beknopte werkinstructie. Het team ging vervolgens zelfstandig aan de gang.

 

Resultaat: Snelle, kwalitatieve dataverwerking

Zonder poespas en binnen drie weken is alle data correct overgezet. Tastbaarder kan ik het mooie resultaat niet benoemen. Ik heb gekregen waar ik om gevraagd heb, met de kwaliteit en focus die nodig was. Dit traject is met Aethon prima verlopen.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Merijn Mulders naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder