LEER NÓG EEN VAK: WORD CAMPUS RECRUITER

Lijkt het je niet tof om naast je werk óók te leren hoe je kunt recruiten? Kees (25) en Norman (21) kozen hiervoor en mogen zich ‘campus recruiter’ noemen.

Dit is Kees


Hallo allemaal! Ik ben Kees en ik woon al vijf jaar in een pittoresk studentenhuisje in Tilburg.

In de weekenden kan ik heerlijk mijn energie kwijt op het rugbyveld en pak ik een paar biertjes bij mijn studentenvereniging.

Ik focus me doordeweeks op mijn master in Finance en sta bewoners van mijn woningcorporatie in West-Brabant vriendelijk te woord.

Kees.jpg

Campus recruiter? Wat is dat?

Kees:  “Als campus recruiter zorg ik er voornamelijk voor dat mijn vrienden en kennissen op een informele manier kennis maken met Aethon en wat zij te bieden hebben.”

Norman:  “Ik werk samen met Aethon’s vaste recruiter en gebruik mijn eigen netwerk om kandidaten te werven die nét zo gemotiveerd zijn om een cv op te bouwen als ik.”

Norman-Publica.jpg

Dit is Norman


Ik ben Norman, 21 jaar. Op dit moment ben ik tweedejaars student People & Business Management aan de Zuyd Hogeschool, richting Human Resource Management.

Naast mijn studie geniet ik van technofeestjes, snowboarden en leuke gesprekken en ik werk met veel plezier bij een woningcorporatie in Roermond.

Wat maakt iemand een campus recruiter?

Kees:  “Door campus recruitment heb ik van mijn hobby mijn werk weten te maken.”

Je ziet: een campus recruiter is net zo enthousiast over Aethon als wij zelf zijn. Dus leuke mensen die op feestjes altijd enthousiast vertellen hoe mooi het is om op een KCC of Frontoffice te werken, die vinden wij bijzonder geschikt.

Pak die bonus!
Je krijgt €75,- bruto voor iedere aangenomen nieuwe medewerker die jij hebt aangedragen. Zie jij dit zitten? Neem dan contact op met jouw talentmanager. Dan verzorgen wij trainingsdagen waarin je leert recruiten.