Hi, ik ben Lisa

Mijn naam is Lisa Smit en ik ben 21 jaar. Ik zit in het derde jaar van de studie Rechtsgeleerdheid en in het tweede jaar van de studie Notarieel Recht. Beide studies volg ik aan de Universiteit van Leiden. Ik werk momenteel als medewerker Klantcontact bij een woningcorporatie. Omdat Aethon samenwerkt met corporaties door heel Nederland kon ik lekker dicht bij huis aan het werk, ideaal! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, piano spelen, sporten of lekker met vriendinnen wat te drinken.

Lisa Smit:

Ik geef Aethon een

9

Wat ik doe

Het werk bij de woningcorporatie is niet alleen leuk maar ook ontzettend leerzaam. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor bewoners, woningzoekenden en bedrijven. In deze functie beantwoord ik allerlei vragen over bijvoorbeeld huur, overlast en reparaties. Doordat je mensen telefonisch maar ook aan de balie te woord staat, krijg je de kans om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien biedt dit werk meer uitdaging dan bijvoorbeeld een horecabaantje en je werkt tegelijkertijd aan je cv. 

Hoe ik werk en studie combineer

Doordat Aethon zo flexibel is, heb ik geen moeite om studie en werk te combineren. Je kan zelf je beschikbaarheid aangeven en als je tentamens hebt mag dit wat minder zijn. Daarnaast is altijd alles bespreekbaar. Ik heb dan ook nog genoeg tijd om leuke dingen te doen. Het is fijn dat Aethon erg betrokken is en altijd probeert mee te denken. Het is een jong bedrijf en begrijpt de situatie waarin studenten verkeren. Het contact is dan ook erg aangenaam en informeel. Aethon krijgt van mij daarom een 9!

Meer weten over de carrière van Lisa?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer