Hi, ik ben Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle van Eenennaam, ik ben 24 jaar oud en werk nu ongeveer een jaartje voor Aethon. Ik heb de studie fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en in 2014 afgerond. Aangezien ik niet direct een baan in de fysiotherapie kon vinden, ben ik aan de slag gegaan als verzorgende. In mijn vrije tijd ben ik gek op reizen en koken. Ook houd ik van muziek luisteren en ga ik graag winkelen of wat leuks doen met vrienden. 

Daniëlle:

Ik geef Aethon een

8

Wat ik doe

Via het internet kwam ik in aanraking met Aethon. Nu werk ik als verzorgende bij verschillende zorginstellingen. Hier verleen ik de ADL-verzorging en mag ik een aantal voorbehouden handelingen uitvoeren, zowel op somatische- als PG-afdelingen. Toch wel iets heel anders dan fysiotherapie, maar zo ben ik wel in contact gebleven met zorgvragers. Het leuke aan dit werk vind ik de afwisseling van locatie en het contact met de bewoners die ik help. Daarnaast werk je elke dag met verschillende zorgprofessionals, waardoor je verschillende kanten van de zorg ziet en veel leert. Het werk als verzorgende is ontzettend dankbaar. 

Hoe ik werk en vrije tijd combineer

Na mijn afstuderen had ik veel vrije tijd. Dit heb ik nuttig kunnen besteden aan mijn werk als verzorgende bij Aethon. Inmiddels heb ik een baan als fysiotherapeut voor 2 dagen in de week. Omdat ik bij Aethon zelf kan aangeven wanneer ik beschikbaar ben, hoef ik niet te kiezen tussen beide banen en kan ik deze prima met elkaar combineren. Ideaal!

Meer weten over de carrière van Daniëlle?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer