Jouw uitdaging

Volg jij zorggerelateerde studie en zoek jij een flexibele en tegelijk zinvolle bijbaan? Een baan waarmee je ook iets voor een ander kunt betekenen? Flexibel, op tijden die jou passen?  Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Bij Aethon kun je aan de slag als ADL-assistent, waarbij je mensen met een zware fysieke beperking gaat ondersteunen. Mensen die net als jij en ik thuis willen wonen, op hun eigen manier, in hun eigen ritme. Het gaat om assistentie bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) zoals hulp bij wassen, aankleden, eten & drinken en eenvoudige verpleegtechnische handelingen. Handelingen die voor ons vanzelfsprekend zijn. Duidelijk communiceren is hierbij de basis! Goed kunnen luisteren naar de cliënt om de assistentie op aanwijzing uit te kunnen voeren is daar net zo belangrijk als de kennis van de persoonlijke verzorging.

Werken als ADL-assistent betekent dat je zelfstandig wonen voor mensen met een fysieke beperking mogelijk maakt. Zinvol werk dus! Bovendien zijn er flexibele werktijden en krijg je een korte training aangeboden, zodat je bevoegd én bekwaam wordt gemaakt om op niveau te kunnen werken. 

Jouw talent

  • Je bent sociaal, staat altijd klaar voor de cliënten en je hebt een hart voor de zorg;
  • Je omarmt het concept en zorgt ervoor dat de cliënt de regie behoudt;
  • ​Je volgt (para)medische, zorg- of hulpverlening-opleiding
  • Je kunt en wilt minimaal 2 keer per week werken (8-12 uur);
  • ​Je bent flexibel inzetbaar, qua reistijd maar ook qua werktijden