Hi, ik ben Gijs

Mijn naam is Gijs en ik ben 21 jaar. Ik studeer geneeskunde in Rotterdam en zit momenteel in het derde jaar. In mijn vrije tijd beoefen ik jiujitsu en speel ik af en toe nog wat gitaar. Ik heb sinds het begin van dit studiejaar veel vrije tijd omdat ik moet wachten op een aantal tentamens die ik nog moet maken. Deze tijd wilde ik graag nuttig besteden door wat bij te verdienen. Daarom ben ik online gaan zoeken naar bijbaantjes voor studenten en zo ben ik bij Aethon terecht gekomen. Ik schreef mij online in en werd binnen een paar dagen gebeld of ik op gesprek wilde komen.

Gijs Boerema:

Ik geef Aethon een

7

Wat ik doe

Via Aethon werk ik nu als uitzendkracht bij een bedrijf dat data uit ziekenhuizen verzamelt en deze verwerkt. Hier werk ik in het team ‘diagnosethesaurus’. De diagnosethesaurus is een tool om gestandaardiseerde registratie van diagnoses te vereenvoudigen voor artsen. Mijn taken binnen het team zijn het beoordelen en doorvoeren van wijzigingsverzoeken die binnenkomen vanuit verschillende ziekenhuizen. Het leuke aan het werk is dat ik achter de schermen zie wat er gebeurt voordat een behandeling bijvoorbeeld gedeclareerd kan worden. Zo krijg ik een andere kant van de zorg te zien, wat het werk heel interessant maakt.

Hoe ik werk en studie combineer

Het werk is redelijk goed te combineren met mijn vrije tijd. Momenteel ben ik naast mijn werk weinig tijd kwijt aan mijn studie omdat ik wacht op de tentamenperiode. Hierdoor heb ik gelukkig ook nog genoeg vrije tijd over voor mijn hobby’s en andere leuke dingen. Ik ben iedere avond vrij en als ik een keer tot laat in de avond plannen heb, is het eenvoudig met de planning te regelen dat ik de volgende ochtend niet hoef te werken. Ik heb het erg naar mijn zin op het werk en ben daarom ook zeer tevreden over Aethon. 

Meer weten over de carrière van Gijs?

WIJ BRENGEN JE GRAAG MET HEM IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar gedreven talent. Stuur ons jouw open sollicitatie.

Solliciteer