Alle zorgvervoer vacatures

Open sollicitatie

Uiteraard kun je ons ook een open sollicitatie sturen middels onderstaande knop.

Solliciteer

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor de avonden/weekenden? Ben jij sociaal, heb je een rijbewijs en wil je graag vaker rijden? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Als chauffeur breng jij mensen niet alleen van A naar B, jij helpt ook graag een handje en bent klantvriendelijk. Bovendien verzorgt Aethon de opleiding van haar chauffeurs en helpt hen aan een chauffeurskaart.

JOUW DAG
Als chauffeur bij Aethon haal je een auto/busje op bij onze opdrachtgever. Je haalt in de regio mensen op. Jij zorgt dat je op tijd bij je klanten aankomt. Aangezien jouw eerste klant slecht ter been is, loop je even mee van de deur naar de auto en biedt je arm aan om op te steunen. Onderweg maak je een praatje. Voor de volgende rit haal je iemand op die in een rolstoel zit. Jij zorgt alvast dat de oprijdtree klaarstaat, zodat je met de rolstoel makkelijk in het busje kunt rijden. Vervolgens breng jij deze mensen naar hun bestemming.

Jouw passagiers zijn zelf niet in staat om met het openbaar vervoer te gaan en hebben jou daarom hard nodig om op de plaats van bestemming te komen! Denk hierbij aan ouderen, mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn. Vind jij het leuk om mensen verder te helpen en in een busje te rijden? Dan ben jij een geboren Zorgchauffeur! Vervoer mag namelijk geen extra zorg zijn voor zorgbehoevende cliënten.

Er zijn diverse soorten vervoer mogelijk. Denk hierbij aan taxi- en groepsvervoer, zakelijk vervoer en valysvervoer. Dit zorgt voor leuke en afwisselende werkzaamheden!

Waar jij aan de slag gaat
Je maakt deel uit van een chauffeurspool voor vervoerders in jouw regio. Jij komt elke dag thuis met leuke verhalen door het persoonlijk contact dat je met passagiers hebt. De passagiers zijn jou erg dankbaar voor de hulp die jij biedt. Jij maakt hun dag doordat ze op je kunnen rekenen!

Jouw talent

  • Als chauffeur ben je punctueel, behulpzaam en servicegericht;
  • Klantvriendelijk en sociaal;
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Minimaal een jaar in het bezit van rijbewijs (B);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede stratenkennis van Tilburg.

Ben jij enthousiast? Reageer dan direct!

Resultaten 1 tot 6 van 25