Uitdaging: Piek- en ziekmomenten

De ambtelijke organisaties van de gemeenten IJsselstein en Montfoort zijn begin september 2013 samengevoegd. Om onze organisatie op piek- en ziekmomenten te ondersteunen werken wij met een flexibele schil. In Aethon vonden wij een partner die snapt wie wij zijn, wat onze uitdaging is en hoe wij het zien en willen. Het concept van het duurzaam laten instromen van jong talent spreekt ons erg aan. Het is een enorme verrijking voor ons team.

Mireille Sluis:

Ik geef Aethon een

9

Daarom kies ik voor Aethon

Aethon stelt ons in staat een goede mix van leeftijden en competenties op ons KCC in te zetten. Aethon levert medewerkers die vanaf dag één gewoon collega’s zijn in plaats van uitzendkrachten. Ze behoeven weinig begeleiding, zijn proactief en doen wat ze beloven. Het zijn slimme en snel lerende medewerkers. Ze pakken de zaken snel op en durven alles. Ook de planningssystemen en tooling werkt superfijn; het klantportaal maakt het aanvragen van capaciteit eenvoudig en met één druk op de knop weet ik wie er vandaag komt en wat de overige capaciteit nog is in mijn pool.

Resultaat: Geheel ontzorgd

Wij zijn inwerkgemeente van Aethon en dat betekent dat wij regelmatig medewerkers inwerken om zowel voor onze organisatie als ook andere gemeenten in te zetten. Het ontmoeten van dit talent is niet alleen super inspirerend, het biedt ons ook een structureel vangnet; Aethon kan 100% van mijn uitvraag leveren, ook alle ad hoc vragen. Daardoor grijp ik nooit mis en ben ik geheel ontzorgd. Ik kan het iedereen aanraden en ga dan ook zelf proactief bijdragen aan de instroom van jong talent. De tijdsinvestering haal je er in rendement- en kwaliteitsverbetering makkelijk uit.

Direct capaciteit aanvragen

Vraag Mireille Sluis naar onze aanpak

WIJ BRENGEN U GRAAG MET HAAR IN CONTACT, BEL:

088 035 1500

Zo werken wij samen

Om tot een goede samenwerking te komen doorlopen wij doorgaans acht processtappen.

Lees verder