Aethon

Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen talent uit, leiden op en bieden de leukste (bij)banen. We kennen en begrijpen onze klanten en vullen elke dag opnieuw hun vaste formatie aan met onze flexibel inzetbare en startklare studenten en young professionals.

Cookieverklaring

De website van Aethon, http://www.aethon.nl/ (hierna: de “Website”) maakt gebruik van cookies. Als u de Website gebruikt of bezoekt, verklaar je akkoord te gaan met het gebruik van cookies door Aethon.

De Website kan worden bezocht zonder dat Aethon daarbij persoonsgegevens van een bezoeker nodig heeft. Wanneer je op onze Website een contactformulier invult, of indien je via de Website een sollicitatie instuurt, worden er wel persoonsgegevens van jou verwerkt.

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy en wij houden ons daarom aan de privacy wetgeving, in het bijzonder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). 

Website bezoek en cookies
Wat doen cookies en wat betekent dit voor jou als bezoeker? Tijdens het bezoek van de Website van Aethon wordt een cookie (een klein tekstbestandje) aangemaakt en opgeslagen op jouw computer of op een andere local device (zoals een tablet of smartphone) die je gebruikt. Deze cookies worden geraadpleegd door onze systemen en kunnen wij gebruiken voor de verbetering van onze Website maar ook om data te verzamelen, rapporteren en analyseren  en om daarmee het gebruik van de Website voor jou gemakkelijker te maken.

Aethon plaatst functionele cookies, hier zijn geen persoonsgegevens aan gekoppeld. Het gaat om:

  1. Cookies die ervoor zorgen dat je bij een volgend bezoek automatisch ingelogd bent en cookies die jouw voorkeursinstellingen onthouden. Hiermee wordt het gebruiksgemak van onze Website vergroot.
  2. Cookies die statistieken bij houden (zoals Google Analytics), waarmee wij onder andere kunnen zie hoelang bezoekers de website van Aethon gebruiken en welke pagina’s worden bezocht. Hiermee kunnen wij onze Website continu verbeteren en aansluiten op de behoefte van de bezoekers.

Daarnaast kan de Website van Aethon gebruik maken van cookies die jouw persoonlijke klikgedrag inzichtelijk maken. Dit betekent dat Aethon het verloop van jouw bezoek aan de Website opslaat. Daarbij wordt jouw IP adres, ook door Aethon geregistreerd.

De Website bevat links en buttons met verwijzingen naar websites van derden. Op het moment dat je een dergelijke link of button aanklikt, verlaat je de Website van Aethon en zijn deze derde partijen verantwoordelijk voor de informatie die via cookies wordt vastgelegd en voor de Verwerking van persoonsgegevens. 

Wijzigingen in ons cookiebeleid
Dit cookiebeleid van Aethon zal  van tijd tot tijd worden gewijzigd, indien nieuwe regelgeving daartoe aanleiding geeft. Het meest actuele cookie-beleid kan je vinden op www.Aethon.nl. Wij raden je aan deze pagina af en toe te bezoeken om eventuele wijzigingen te zien.